DRIVE gives protective
              factors to youth at risk

OM DRIVE

HVA
DRIVE er en sosial entreprenør som fremmer tryggere lokalsamfunn gjennom å gi positiv drive og inspirasjon til unge som trenger det mest.

HVORFOR
Motivasjonen bak DRIVE er å redusere utenforskap, psykiske vansker, kriminalitet, voldelig ekstremisme, trafikkulykker og risikofaktorer for problemutvikling.

HVORDAN
DRIVE er et forebyggende konsept med to programmer for ungdom i alderen 12 – 25 år og to preteen-aktiviteter for barn på 5. - 7. trinn. I tillegg har organisasjonen også et dagtilbud som tilpasses etter behov. Gjennom programmene og aktivitetene styrkes tilhørighet, mestringsfølelse og mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv.
DRIVE jobber målrettet med å styrke beskyttelsesfaktorer hos utvalgte små grupper og enkeltpersoner som har det vanskelig.

HVEM
Grunnlegger er Knut Ove Børseth, tidligere europamester i rallycross. Oppstarten var i 2009 og virksomheten ble til Kjør for livet. I 2021 ble virksomheten omskapt til DRIVE. DRIVE-teamet består av sentrale DRIVE-managere og over 100 lokale DRIVE-coacher fordelt omkring i Norge.

NASJONALE  PARTNERE: