VÅRT SAMARBEID MED HÖRMANN
Hörmann er Europas ledende leverandør av porter og dører. Helt siden oppstarten i 1935 har bedriften levert mer enn 20 millioner porter over hele verden. I 40 spesialiserte fabrikker i Europa, Nord-Amerika og Asia utvikler og produserer mer enn 6 000 medarbeidere porter, dører, karmer, motorer / portåpnere, adgangskontroll- og oppbevaringsystemer av høy kvalitet for bruk i privatboliger og næringsbygg. Hörmann-gruppen har en internasjonal virksomhet med hovedsetet i den lille byen Steinhagen i Westfalen i Tyskland. Selskapet, som er en familiebedrift i tredje og fjerde generasjon, omsetter for over 1 milliard euro i året.

Hörmann Norge har 140 ansatte og deres hovedkontor- og lager ligger i Kristiansand. I tillegg har de avdelingskontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim og Tromsø, samt et nettverk av forhandlere over hele landet. Omsetningen i Norge ligger på ca 340 mill NOK.

Hörmann har signert en avtale med DRIVE om å være nasjonal partner ut 2026, noe som gir oss god forutsigbarhet til å jobbe med barn og unge i årene som kommer.

– Gjennom samarbeidet med DRIVE ønsker vi å nå ut til ungdommer som kan ha lyst til å jobbe innenfor yrkesfag, og være interesserte i vår bransje

Sondre Fuglestveit
Servicesjef, Hörmann Norge
NASJONALE  PARTNERE: